Uit TheaterEncyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken


Betrokkenen

De onderstaande personen hebben een (in)directe bijdrage geleverd aan de realisatie van de theaterproductie (in voorkomende gevallen op basis van- of uitgaande van een bestaand werk). Aanvullingen zijn welkom.

Auteurs en makers

NB: Op dit moment worden specificaties (bijv. 'assistent', 'dialogen', 'ontwerp') nog niet meegenomen vanuit de premièredatabase. Deze informatie is op te vragen via de Theatercollectie.

Aan de realisatie van deze productie hebben meegewerkt:
Rolverdeling en uitvoerenden

NB: De rolbenamingen zijn veelal direct overgenomen zoals in het originele programmaboekje vermeld, en kunnen zodoende verouderde termen bevatten. Zie ook deze pagina.

De jonge man: Harmen Tromp; de oude bediende: Raymond Ottenhof; De kantoor-juffrouw: Hlif Svavarsdottir; de vriend: Jaime Petty; zijn vriendinnen: Rowena Greenwood, Nicolette Langestraat; de wilde: Liliane Kuijer; de tweede vriend: Philip Clyde; de huishoudster: Anna-Maria Cverina; de bruid: Olga de Haas; de automobilist: Ronald Snijders; een etalage-pop: Margriet van Waveren; de pierrot: Toer van Schayk; de harlekijn: Fred Schwab; het gele masker: Aina Bilkins; de graaf: Lieven Verkruisen; zijn knecht: Michael Richter; een non: Gerth Anderson; de eerste speler: Henny Jurriëns; de tweede speler: Choo-San Goh; de derde speler: Henk Knaap


      Vastlegging


      Bronnen