Uit TheaterEncyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Er is nog geen biografie beschikbaar voor Alida Grossenbach. Klik hier om de tekst toe te voegen (je moet hiervoor ingelogd zijn; je kunt je hier hier registreren).
Let op: mogelijk staat er verder op de pagina (onder het carrièreoverzicht) al wel een biografietekst; deze tekst kan dan door middel van eenvoudig “knippen en plakken” in het veld "biografie" worden gezet!

Alida Grossenbach heeft bijgedragen aan 3 productie(s).

Alida Grossenbach heeft gewerkt in de volgende functies:


Het gehele overzicht van voorstellingen waaraan Alida Grossenbach heeft meegewerkt, voor zover geregistreerd in de Theaterencyclopedie:

NB: Bij de carrièreoverzichten zijn de voorstellingen gekoppeld aan de premièredatum. Het kan echter voorkomen dat personen niet aan de première meewerkten, maar pas later bij de voorstelling betrokken raakten.

Curriculum Vitae Theatrum
Productie Functie Producent Seizoen Premièredatum In regie van
Je Mond (Ta Bouche)
IsUitgevoerdDoor
Nöggerath Podiumvoorstellingen 1922/1923 1 maart 1923 Max Gabriël
Madame de Pompadour
IsUitgevoerdDoor
Operettegezelschap Max Gabriël 1923/1924 15 september 1923 Max Gabriël
Liefde op Commando
IsUitgevoerdDoor
Operettegezelschap Max Gabriël 1923/1924 28 november 1923 Max Gabriël

Biografie

Theater / Dans

Een chronologisch overzicht van de voorstellingen waarin Alida Grossenbach heeft meegespeeld voor zover geregistreerd in de Productiedatabase:

Op deze plek stond tot voor kort een tabel met het carrièreoverzicht van Alida Grossenbach, maar deze is ondertussen vervangen door het nieuwe overzicht hierboven.
Dit oude informatieblok zal binnenkort worden verwijderd of verplaatst.

.
Een alfabetisch overzicht van de voorstellingen waarin Alida Grossenbach heeft meegespeeld voor zover geregistreerd in de Productiedatabase: voorstellingen.

Bronnen