Uit TheaterEncyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
UploadenAfbeeldingDef.png
NaamAlicia de Larraocha
Volledige naamAlicia de Larrocha y de la Calle
Geboortedatum23 mei 1923
Geboorteplaats Barcelona
Overlijdensdatum25 september 2009
Overlijdensplaats Barcelona
BeroepMusicus
Externe databases:
IMDb
VIAF

Er is nog geen biografie beschikbaar voor Alicia de Larraocha. Klik hier om de tekst toe te voegen (je moet hiervoor ingelogd zijn; je kunt je hier hier registreren).
Let op: mogelijk staat er verder op de pagina (onder het carrièreoverzicht) al wel een biografietekst; deze tekst kan dan door middel van eenvoudig “knippen en plakken” in het veld "biografie" worden gezet!

Alicia de Larraocha heeft bijgedragen aan 1 productie(s).

Alicia de Larraocha heeft gewerkt in de volgende functies:


Het gehele overzicht van voorstellingen waaraan Alicia de Larraocha heeft meegewerkt, voor zover geregistreerd in de Theaterencyclopedie:

NB: Bij de carrièreoverzichten zijn de voorstellingen gekoppeld aan de premièredatum. Het kan echter voorkomen dat personen niet aan de première meewerkten, maar pas later bij de voorstelling betrokken raakten.

Curriculum Vitae Theatrum
Productie Functie Producent Seizoen Premièredatum In regie van
Een leunstoel in de wolken
MetMuzikaleUitvoeringDoor
Stichting Danskern 1989/1990 14 maart 1990

Biografie

Alicia de Larraocha (1923 - 2009) of correcte gespeld Alicia de Larrocha was een Spaanse pianiste]. Zie verder wikipedia.

Theater/Dans

Een overzicht van de voorstelling die in première is gebracht en waarbij zij geregistreerd werd voor de uitvoering van de muziek, voor zover geregistreerd in de Productiedatabase

Bronnen