Uit TheaterEncyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Er is nog geen biografie beschikbaar voor Alex Barti. Klik hier om de tekst toe te voegen (je moet hiervoor ingelogd zijn; je kunt je hier hier registreren).
Let op: mogelijk staat er verder op de pagina (onder het carrièreoverzicht) al wel een biografietekst; deze tekst kan dan door middel van eenvoudig “knippen en plakken” in het veld "biografie" worden gezet!

Alex Barti heeft bijgedragen aan 2 productie(s).

Alex Barti heeft gewerkt in de volgende functies:


Het gehele overzicht van voorstellingen waaraan Alex Barti heeft meegewerkt, voor zover geregistreerd in de Theaterencyclopedie:

NB: Bij de carrièreoverzichten zijn de voorstellingen gekoppeld aan de premièredatum. Het kan echter voorkomen dat personen niet aan de première meewerkten, maar pas later bij de voorstelling betrokken raakten.

Curriculum Vitae Theatrum
Productie Functie Producent Seizoen Premièredatum In regie van
Alex & Barti
IsUitgevoerdDoor
Alex Barti 2004/2005 17 juli 2005 Alex Jorgensen
The Barti Show
IsUitgevoerdDoor
Alex Barti 7 augustus 2014
The Barti Show Poppen Alex Barti 7 augustus 2014
Alex & Barti Producent Alex Barti 2004/2005 17 juli 2005 Alex Jorgensen
The Barti Show Producent Alex Barti 7 augustus 2014

Biografie

Alex Barti is de naam waaronder de Macedonische poppenspeler Alex Mihajlovski wordt geregistreerd. De naam Barti is van zijn ingenieuze marionetpop, die hij vanaf 1986 in Spanje begon te ontwikkelen. Zie verder de bio en het verhaal over de ontwikkeling van zijn marionet op zijn website in het Engels.

Theater/Dans

  • Een alfabetisch overzicht van de voorstellingen die in Nederland te zien zijn geweest en waarin hij is opgetreden, voor zover geregistreerd in de Productiedatabase
  • Idem de voorstellingen waarvoor hij geregistreerd werd als producent

Bronnen