Uit TheaterEncyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
UploadenAfbeeldingDef.png
NaamAlbrecht Hirche
Geboortedatum1959
Geboorteplaats Heidelberg
BeroepRegisseur
Externe databases:
IMDb
VIAF

Er is nog geen biografie beschikbaar voor Albrecht Hirche. Klik hier om de tekst toe te voegen (je moet hiervoor ingelogd zijn; je kunt je hier hier registreren).
Let op: mogelijk staat er verder op de pagina (onder het carrièreoverzicht) al wel een biografietekst; deze tekst kan dan door middel van eenvoudig “knippen en plakken” in het veld "biografie" worden gezet!

Albrecht Hirche heeft bijgedragen aan 1 productie(s).

Albrecht Hirche heeft gewerkt in de volgende functies:


Het gehele overzicht van voorstellingen waaraan Albrecht Hirche heeft meegewerkt, voor zover geregistreerd in de Theaterencyclopedie:

NB: Bij de carrièreoverzichten zijn de voorstellingen gekoppeld aan de premièredatum. Het kan echter voorkomen dat personen niet aan de première meewerkten, maar pas later bij de voorstelling betrokken raakten.

Curriculum Vitae Theatrum
Productie Functie Producent Seizoen Premièredatum In regie van
Seventeen Songs till Midnight
InRegieVan
Noord Nederlands Toneel 2006/2007 3 mei 2007 Albrecht Hirche
Seventeen Songs till Midnight IsGeschrevenDoor Noord Nederlands Toneel 2006/2007 3 mei 2007 Albrecht Hirche

Biografie

Albrecht Hirche (1959) is een Duitse regisseur. Hoij studeerde cultuurwetenschappen aan de Universiteit van Hildesheim. Zie verder de door Google uit het Duits naar het Nederlands vertaalde Wikipedia.

Theater/Dans

  • Een overzicht van de voorstelling die in première is gebracht en die hij heeft geregisseerd, voor zover geregistreerd in de Productiedatabase
  • Idem waarbij hij geregistreerd werd als auteur

Bronnen