Uit TheaterEncyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
UploadenAfbeeldingDef.png
NaamAlberto Jona
BeroepPoppenspeler
DisciplinePoppenspel
TrefwoordenSchimmenspel

Er is nog geen biografie beschikbaar voor Alberto Jona. Klik hier om de tekst toe te voegen (je moet hiervoor ingelogd zijn; je kunt je hier hier registreren).
Let op: mogelijk staat er verder op de pagina (onder het carrièreoverzicht) al wel een biografietekst; deze tekst kan dan door middel van eenvoudig “knippen en plakken” in het veld "biografie" worden gezet!

Alberto Jona heeft bijgedragen aan 1 productie(s).

Alberto Jona heeft gewerkt in de volgende functies:


Het gehele overzicht van voorstellingen waaraan Alberto Jona heeft meegewerkt, voor zover geregistreerd in de Theaterencyclopedie:

NB: Bij de carrièreoverzichten zijn de voorstellingen gekoppeld aan de premièredatum. Het kan echter voorkomen dat personen niet aan de première meewerkten, maar pas later bij de voorstelling betrokken raakten.

Curriculum Vitae Theatrum
Productie Functie Producent Seizoen Premièredatum In regie van
Nero Scarlatto
IsUitgevoerdDoor
Controluce Teatro d'Ombre 1998/1999 19 juni 1999

Biografie

Alberto Jona is een Italiaanse poppenspeeler. Hij studeerde filosofie en letteren. In 1994 was hij voorts een van de oprichters van de Italiaanse poppenspel organisatie onder de naam Controluce Teatro d'Ombre. Zie verder zijn profiel op de website van deze organisatie.

Theater/Dans

Een overzicht van de voorstelling die in Nederland te zien is geweest en waarin hij is opgetreden, voor zover geregistreerd in de Productiedatabase

Bronnen