Uit TheaterEncyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
UploadenAfbeeldingDef.png
NaamAitor Biedma
Geboortedatum1977
BeroepBeeldend kunstenaar
DisciplineVideo

Er is nog geen biografie beschikbaar voor Aitor Biedma. Klik hier om de tekst toe te voegen (je moet hiervoor ingelogd zijn; je kunt je hier hier registreren).
Let op: mogelijk staat er verder op de pagina (onder het carrièreoverzicht) al wel een biografietekst; deze tekst kan dan door middel van eenvoudig “knippen en plakken” in het veld "biografie" worden gezet!

Aitor Biedma heeft bijgedragen aan 1 productie(s).

Aitor Biedma heeft gewerkt in de volgende functies:


Het gehele overzicht van voorstellingen waaraan Aitor Biedma heeft meegewerkt, voor zover geregistreerd in de Theaterencyclopedie:

NB: Bij de carrièreoverzichten zijn de voorstellingen gekoppeld aan de premièredatum. Het kan echter voorkomen dat personen niet aan de première meewerkten, maar pas later bij de voorstelling betrokken raakten.

Curriculum Vitae Theatrum
Productie Functie Producent Seizoen Premièredatum In regie van
Grimm
MetAudiovisueelOntwerpVan
ISH Dance Collective 2017/2018 22 april 2018
Grimm MetDecor(ontwerp)Van ISH Dance Collective 2017/2018 22 april 2018

Biografie

Aitor Biedma (1977) is een Spaanse videokunstenaar, sinds 2007 gevestigd in België. Zie zijn profiel op de website van Huiskamerwandelingen.

Theater/Dans

Een overzicht van de voorstelling die in première is gebracht en waarbij hij geregistreerd werd voor het ontwerp van het decor, voor zover geregistreerd in de Productiedatabase

Bronnen