Uit TheaterEncyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
UploadenAfbeeldingDef.png

Er is nog geen biografie beschikbaar voor Adriana Kelder. Klik hier om de tekst toe te voegen (je moet hiervoor ingelogd zijn; je kunt je hier hier registreren).
Let op: mogelijk staat er verder op de pagina (onder het carrièreoverzicht) al wel een biografietekst; deze tekst kan dan door middel van eenvoudig “knippen en plakken” in het veld "biografie" worden gezet!

Adriana Kelder heeft bijgedragen aan 1 productie(s).

Adriana Kelder heeft gewerkt in de volgende functies:


Het gehele overzicht van voorstellingen waaraan Adriana Kelder heeft meegewerkt, voor zover geregistreerd in de Theaterencyclopedie:

NB: Bij de carrièreoverzichten zijn de voorstellingen gekoppeld aan de premièredatum. Het kan echter voorkomen dat personen niet aan de première meewerkten, maar pas later bij de voorstelling betrokken raakten.

Curriculum Vitae Theatrum
Productie Functie Producent Seizoen Premièredatum In regie van
Vanishing Currents Uitvoerende The Caravan Stage Company 2005/2006 19 juli 2006 Paul Kirby
Vanishing Currents Decor The Caravan Stage Company 2005/2006 19 juli 2006 Paul Kirby

Biografie

Adriana Kelder is de oprichtster in 1970 van de The Caravan Stage Company samen met haar partner Paul Kirby en sindsdien mede artistiek leider. Van het poppentheater waar alles mee begon is de organisatie uitgegroeid tot een karavaan van 6 wagens, 25 man personeel en sinds 1997 ook een theater schip. zie de bio op de website van hun organisatie.

Bronnen