Uit TheaterEncyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken


Betrokkenen

De onderstaande personen hebben een (in)directe bijdrage geleverd aan de realisatie van de theaterproductie (in voorkomende gevallen op basis van- of uitgaande van een bestaand werk). Aanvullingen zijn welkom.

Auteurs en makers

NB: Op dit moment worden specificaties (bijv. 'assistent', 'dialogen', 'ontwerp') nog niet meegenomen vanuit de premièredatabase. Deze informatie is op te vragen via de Theatercollectie.

Aan de realisatie van deze productie hebben meegewerkt:
  Rolverdeling en uitvoerenden

  NB: De rolbenamingen zijn veelal direct overgenomen zoals in het originele programmaboekje vermeld, en kunnen zodoende verouderde termen bevatten. Zie ook deze pagina.


    Zie ook

    De Vergissing (2019). Zelden werden de acteurs na afloop door zoveel mensen uit het publiek aangeklampt als na Adieu Indië, met de vraag waarom de voorstelling stopte bij de proclamatie van Soekarno? En dat waren lang niet altijd de mannen met een militair verleden in Nederlands Indië. Tijdens de lees-edities van De Vergissing gaat de stichting dieper in op hoe Nederland een troepenmacht stuurde om ‘de orde te herstellen’ en hoe dat uitpakte.

    Bronnen