Uit TheaterEncyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken


Adelbert Alexander Zinn

UploadenAfbeeldingDef.png

Er is nog geen biografie beschikbaar voor Adelbert Alexander Zinn. Klik hier om de tekst toe te voegen (je moet hiervoor ingelogd zijn; je kunt je hier hier registreren).
Let op: mogelijk staat er verder op de pagina (onder het carrièreoverzicht) al wel een biografietekst; deze tekst kan dan door middel van eenvoudig “knippen en plakken” in het veld "biografie" worden gezet!

Adelbert Alexander Zinn heeft bijgedragen aan 2 productie(s).

Adelbert Alexander Zinn heeft gewerkt in de volgende functies:


Het gehele overzicht van voorstellingen waaraan Adelbert Alexander Zinn heeft meegewerkt, voor zover geregistreerd in de Theaterencyclopedie:

NB: Bij de carrièreoverzichten zijn de voorstellingen gekoppeld aan de premièredatum. Het kan echter voorkomen dat personen niet aan de première meewerkten, maar pas later bij de voorstelling betrokken raakten.

Curriculum Vitae Theatrum
Productie Functie Producent Seizoen Premièredatum In regie van
De ijsheiligen Auteur (schrijver libretto, scenario) Gemeentelijk Theaterbedrijf Amsterdam - Afdeeling Tooneel 1941/1942 6 maart 1942 Jan van Ees
De ijsheiligen Auteur (schrijver libretto, scenario) Gemeentelijk Theaterbedrijf Amsterdam - Afdeeling Tooneel 1942/1943 31 oktober 1942 Jan van Ees