Uit TheaterEncyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
UploadenAfbeeldingDef.png
NaamAd van Son
Geboortedatum1954
BeroepFotograaf, Filmer
DisciplineMuziektheater

Er is nog geen biografie beschikbaar voor Ad van Son. Klik hier om de tekst toe te voegen (je moet hiervoor ingelogd zijn; je kunt je hier hier registreren).
Let op: mogelijk staat er verder op de pagina (onder het carrièreoverzicht) al wel een biografietekst; deze tekst kan dan door middel van eenvoudig “knippen en plakken” in het veld "biografie" worden gezet!

Ad van Son heeft bijgedragen aan 3 productie(s).

Ad van Son heeft gewerkt in de volgende functies:


Het gehele overzicht van voorstellingen waaraan Ad van Son heeft meegewerkt, voor zover geregistreerd in de Theaterencyclopedie:

NB: Bij de carrièreoverzichten zijn de voorstellingen gekoppeld aan de premièredatum. Het kan echter voorkomen dat personen niet aan de première meewerkten, maar pas later bij de voorstelling betrokken raakten.

Curriculum Vitae Theatrum
Productie Functie Producent Seizoen Premièredatum In regie van
Concert in D Decor DJAZZEX Modern-Jazz Dance Company 2001/2002 20 november 2001 Jappe Claes
One Day Decor Theaterwerkplaats Generale Oost 2002/2003 12 december 2002
For Roses Fotografie DJAZZEX Modern-Jazz Dance Company 1994/1995 24 maart 1995

Ad van Son (1954) is een Nederlandse fotograaf en videofilmer. Hij studeerde fotografie en fototechniek maar ontwikkelde zich later ook als video filmer waarbij hij met diverse theatermakers samenwerkte. In 2003 richtte hij samen met danseres en choreografe Lonneke van Leth en componist Wolfert Brederode het Nimbus Collectief op. Zie verder de bio op zijn website.

Bronnen