Uit TheaterEncyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
UploadenAfbeeldingDef.png
NaamAbhimanyu Lal
BeroepDanser
DisciplineDans
TrefwoordenEtnische dans

Er is nog geen biografie beschikbaar voor Abhimanyu Lal. Klik hier om de tekst toe te voegen (je moet hiervoor ingelogd zijn; je kunt je hier hier registreren).
Let op: mogelijk staat er verder op de pagina (onder het carrièreoverzicht) al wel een biografietekst; deze tekst kan dan door middel van eenvoudig “knippen en plakken” in het veld "biografie" worden gezet!

Abhimanyu Lal heeft bijgedragen aan 4 productie(s).

Abhimanyu Lal heeft gewerkt in de volgende functies:


Het gehele overzicht van voorstellingen waaraan Abhimanyu Lal heeft meegewerkt, voor zover geregistreerd in de Theaterencyclopedie:

NB: Bij de carrièreoverzichten zijn de voorstellingen gekoppeld aan de premièredatum. Het kan echter voorkomen dat personen niet aan de première meewerkten, maar pas later bij de voorstelling betrokken raakten.

Curriculum Vitae Theatrum
Productie Functie Producent Seizoen Premièredatum In regie van
Rhythmmm Choreografie Het Internationaal Danstheater voor de Jeugd 2002/2003 25 oktober 2002 Maurits van Geel, Jan Knoppers, Brigitta Hauer
Reizigers uit Rajastan Choreografie Het Internationaal Danstheater 2003/2004 11 december 2003
Benefietvoorstelling slachtoffers tsunami Choreografie Het Internationaal Danstheater 2004/2005 29 januari 2005 Maurits van Geel
Seeing U Uitvoerende Veem House for Performance 2002/2003 22 maart 2003

Biograaf

Abhimanyu Lal is een Indiase etnische danser in de klassieke Kathak-stijl en choreograaf. Zie zijn profiel op de website Kathak resonance.

Bronnen