Uit TheaterEncyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
UploadenAfbeeldingDef.png
NaamAat Verhoog
Volledige naamAdrianus (Aat) Verhoog
Geboortedatum11 november 1933
Geboorteplaats Rijswijk
BeroepBeeldend kunstenaar
Externe databases:
IMDb
RKD

Er is nog geen biografie beschikbaar voor Aat Verhoog. Klik hier om de tekst toe te voegen (je moet hiervoor ingelogd zijn; je kunt je hier hier registreren).
Let op: mogelijk staat er verder op de pagina (onder het carrièreoverzicht) al wel een biografietekst; deze tekst kan dan door middel van eenvoudig “knippen en plakken” in het veld "biografie" worden gezet!

Aat Verhoog heeft bijgedragen aan 1 productie(s).

Aat Verhoog heeft gewerkt in de volgende functies:


Het gehele overzicht van voorstellingen waaraan Aat Verhoog heeft meegewerkt, voor zover geregistreerd in de Theaterencyclopedie:

NB: Bij de carrièreoverzichten zijn de voorstellingen gekoppeld aan de premièredatum. Het kan echter voorkomen dat personen niet aan de première meewerkten, maar pas later bij de voorstelling betrokken raakten.

Curriculum Vitae Theatrum
Productie Functie Producent Seizoen Premièredatum In regie van
Orpheus
MetDecor(ontwerp)Van
Nederlands Dans Theater 1965/1966 27 oktober 1965
Orpheus MetKostuum(ontwerp)Van Nederlands Dans Theater 1965/1966 27 oktober 1965

Biografie

Aat Verhoog (1933) is een Nederlandse schilder, graficus, beeldhouwer en architect, die behoort tot de Nieuwe Haagse school. Zie verder wikipedia.

Theater/Dans

  • Een overzicht van de voorstelling die in première is gebracht en waarbij hij geregistreerd werd voor het ontwerpen van het decor, voor zover geregistreerd in de Productiedatabase
  • Idem voor het ontwerpen van de kostuums

Bronnen