Uit TheaterEncyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken


Geenaffichegevonden.png

Titel7
ProducentMoussem Nomadisch Kunstencentrum
Co-productie metRadouan Mriziga
DisciplineDans
OnderwerpBelgië, Marokko
Premièredatum30 oktober 2021
Seizoen2020/2021, 2021/2022
LocatieOp locatie
OpmerkingenLocatie: Werkspoorfabriek, Utrecht. Eerder uitgesteld vanwege de maatregelen rond de COVID-19 pandemie. Oorspronkelijke premièredatum: 01/11/2020. Deze productie is vanwege de maatregelen rond de COVID-19 pandemie in première gegaan met de Coronacheckapp zonder maximaal aantal personen live publiek op anderhalve meter afstand.
ProductierecordCatalogus Theatercollectie


Context

De oorspronkelijke premièredatum van deze voorstelling was 01/11/2020, maar werd afgelast vanwege het Coronavirus. De voorstelling is vanwege COVID-19 in première gegaan met de coronacheckapp zonder max. aantal personen live publiek op anderhalve meter afstand.

Betrokkenen

De onderstaande personen hebben een (in)directe bijdrage geleverd aan de realisatie van de theaterproductie (in voorkomende gevallen op basis van- of uitgaande van een bestaand werk). Aanvullingen zijn welkom.

Auteurs en makers

NB: Op dit moment worden specificaties (bijv. 'assistent', 'dialogen', 'ontwerp') nog niet meegenomen vanuit de premièredatabase. Deze informatie is op te vragen via de Theatercollectie.

Aan de realisatie van deze productie hebben meegewerkt:  • Kostuums: Annabelle Locks


  Rolverdeling en uitvoerenden

  NB: De rolbenamingen zijn veelal direct overgenomen zoals in het originele programmaboekje vermeld, en kunnen zodoende verouderde termen bevatten. Zie ook deze pagina.


    Muzikale uitvoering: Jalil el Yazidi

    Bronnen