Uit TheaterEncyclopedie
Ga naar: navigatie, zoekenBetrokkenen

De onderstaande personen hebben een (in)directe bijdrage geleverd aan de realisatie van de theaterproductie (in voorkomende gevallen op basis van- of uitgaande van een bestaand werk). Aanvullingen zijn welkom.

Auteurs en makers

NB: Op dit moment worden specificaties (bijv. 'assistent', 'dialogen', 'ontwerp') nog niet meegenomen vanuit de premièredatabase. Deze informatie is op te vragen via de Theatercollectie.

Aan de realisatie van deze productie hebben meegewerkt:
Rolverdeling en uitvoerenden

NB: De rolbenamingen zijn veelal direct overgenomen zoals in het originele programmaboekje vermeld, en kunnen zodoende verouderde termen bevatten. Zie ook deze pagina.


   Muzikale uitvoering: Jasper Boeke en Helge Slikker


   Over de voorstelling

   Twee broers. Eén vader.

   Een opdracht. Een test. Een kans.

   111 is een sprankelende parabel over ego en eer, nederigheid en noodlot.

   Met respect voor alle sprookjes, bijbelverhalen en mythes tonen acteurs/muzikanten Jasper Boeke en Helge Slikker -eerder bij MATZER te zien in ValAngst en MARILYN MONROE- in 111 het verhaal van twee mannen met een missie. Een humoristische, herkenbare en hedendaagse vertelling in muziek en taal met honderdelf dagen als hoogtepunt.

   111 maakt deel uit van MATZER over de vloer. De voorstelling is geschikt voor velerlei locaties en past zowel in een ruime gangkast als in een theaterzaal.

   Bronnen