Stichting Theatergroep Max.

Uit TheaterEncyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Unknown.png
NaamStichting Theatergroep Max.
Opgeheven2013
DisciplineToneel
TrefwoordenJeugdtheater, Straattheater
 Website

Informatie

Stichting Theatergroep Max. of kortweg Theatergroep Max. maakt theater voor iedereen die zich jong voelt. Bij theatervoorstellingen van theatergroep Max. kun je stil en alleen zijn, of juist luidruchtig en samen. Je kunt er je gedachten ordenen of door elkaar schudden. Je ontmoet er spannende, bizarre mensen. Je kunt er huilen, lachen,avonturen beleven en dromen. Max. concentreert zich op het associatief en monterend theatermaken, met een landelijke uitstraling maar geworteld in de provincie Zuid-Holland. Bekende of minder bekende verhalen zijn de inspiratiebron en leiden altijd tot nieuwe theaterbelevenissen. Max. mixt theater met andere kunstdisciplines, zoals architectuur, zang, illustraties,dans, beeldende kunst, performance en video.

Vanaf seizoen 2013/2014 is Theatergroep Max. gefuseerd met de makers van MEEKERS, Siberia en Max., tot het nieuwe gezelschap met de naam Maas (voluit: Maas Theater en Dans) onder artistieke leiding van Moniek Merkx.

Voorstellingen

Een alfabetisch overzicht van de voorstellingen die onder de naam Theatergroep Max. in première zijn gebracht, al of niet in samenwerkingen met andere theaterorganisaties en voor zover geregistreerd in de Productiedatabase

Bronnen


Schrijf mee!

Wilt u deze pagina bewerken, corrigeren of aanvullen?

Iedereen kan eenvoudig meeschrijven aan de theatergeschiedenis op de Theaterencyclopedie. Hiervoor moet u ingelogd zijn op uw eigen account. Door eenmalig te registreren maakt u een eigen account aan. Helpt u mee de Theaterencyclopedie compleet te maken?

Fondsen en Partners