Wiki bekijken

Ga naar: navigatie, zoeken
Hoofdpagina
Zoekdiepte
"Zoekdiepte" is a predefined property that informs about the depth (numerical value computed on the basis of subquery nesting and resolved property chains) of a query while query execution is being restricted by the $smwgQMaxDepth setting.
1  +
Zoekopdracht-opmaak
Dit is een speciale eigenschap in de wiki.
gallery  +
Zoekopdracht-omvang
"Zoekopdracht-omvang" is een vooraf gedefinieerde eigenschap is (ook bekend als speciale eigenschap) die een aantal voorwaarden verzamelt die gebruikt worden in een zoekopdracht. Het is een ingebouwde eigenschap, die wordt geleverd met aanvullende beheerdersrechten, maar net als elke andere door de gebruiker gedefinieerde eigenschap worden gebruikt.
2  +
Zoekstring
Dit is een speciale eigenschap in de wiki.
[[Categorie:Extra]] [[Afbeelding::+]]
eigenschappen verbergen die hierheen verwijzen 
Hoofdpagina + Heeft bevraging
"Heeft bevraging" is een vooraf gedefinieerde eigenschap is (ook bekend als speciale eigenschap) die koppelt naar het metadata subobject van een zoekopdracht. Het is een ingebouwde eigenschap, die wordt geleverd met aanvullende beheerdersrechten, maar net als elke andere door de gebruiker gedefinieerde eigenschap worden gebruikt.
 

 

Voer de naam in van de pagina waar u met browsen wilt beginnen.

Schrijf mee!

Wilt u deze pagina bewerken, corrigeren of aanvullen?

Iedereen kan eenvoudig meeschrijven aan de theatergeschiedenis op de Theaterencyclopedie. Hiervoor moet u ingelogd zijn op uw eigen account. Door eenmalig te registreren maakt u een eigen account aan. Helpt u mee de Theaterencyclopedie compleet te maken?

Fondsen en Partners