Robin Berkelmans

Uit TheaterEncyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Someone.gif
NaamRobin Berkelmans
Geboren1976
BeroepActeur, Regisseur, Auteur, Choreograaf
DisciplineDans
TrefwoordenModerne dans
 Website

Biografie

Robin Berkelmans (1976) is professioneel danser, fysieke speler, maker van theater en dans en docent hedendaagse dans, improvisatie, contactimprovisatie, tai chi chuan, chi kung en meer. Hij kreeg zijn opleiding aan de dansafdeling van de Fontys Hogeschool voor de Kunsten te Tilburg.

Hij geeft hij les bij de mimeopleiding op de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, de docent dans opleiding bij de dansacademie in Tilburg, de Vooropleiding Hedendaagse Dans in Den Bosch en de acteursopleiding bij theaterschool De Trap en hij heeft zijn eigen school voor lichaamswerk, "Robin Berkelmans' Lichaamswerk".

Theater/Dans

Een alfabetisch overzicht van de voorstellingen die in première zijn gebracht en waarin hij is opgetreden en voorzover geregistreerd in de Productiedatabase

Idem de voorstellingen met een choreografie van hem

Idem de voorstellingen met een mimografie van hem

Idem de voorstellingen die hij heeft geregisseerd

Idem de voorstellingen waarbij hij geregistreerd werd als auteur

Idem voor de muziek

Idem voor het decor

Externe Links

Bronnen

Schrijf mee!

Wilt u deze pagina bewerken, corrigeren of aanvullen?

Iedereen kan eenvoudig meeschrijven aan de theatergeschiedenis op de Theaterencyclopedie. Hiervoor moet u ingelogd zijn op uw eigen account. Door eenmalig te registreren maakt u een eigen account aan. Helpt u mee de Theaterencyclopedie compleet te maken?

Fondsen en Partners