Object van de week:16

Uit TheaterEncyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken


Geschenk

Vorige week refereerde ik aan een serie foto’s van Erwin Olaf van acteurs in een bepaalde rol die hij voor het DeLa Mar Theater had gemaakt. Dat moet met een vooruitziende blik zijn geweest. Vorige week heeft Erwin Olaf ons een aantal van deze foto’s geschonken voor onze collectie.

Bij het maken van de foto’s is gebruik gemaakt van affiches en foto’s uit de collectie van het TIN. In het Grand Café van het DeLaMar zijn ook nog fotocollages waarvan de foto’s uit de TIN collectie komen.

In ieder geval… Erwin… vanaf deze plek… heel erg bedankt voor jouw bijdrage aan onze nationale en unieke theater- en danscollectie.

http://mediaserver.tin.nl/getmedia.php?s=530000598.0000&b=500

Foto van een scène uit de komedie "The Sunshine Boys" van Neil Simon. Links: André van Duin. Rechts: Herman Finkers. Fotografie: Erwin Olaf. De foto’s aan de wand zijn afkomstig uit de collectie van Theater Instituut Nederland

http://mediaserver.tin.nl/getmedia.php?s=530000597.0000&b=500

Foto van een scène uit het toneelstuk "Who’s Afraid of Virginia Woolf?" van Edward Albee. V.l.n.r. Anne Wil Blankers, Egbert-Jan Weeber, Jeroen Krabbé, Carice van Houten, Loes Luca. Fotografie: Erwin Olaf. De affiches op de achtergrond zijn afkomstig uit de collectie van Theater Instituut Nederland


Terug naar: Object van de week

Schrijf mee!

Wilt u deze pagina bewerken, corrigeren of aanvullen?

Iedereen kan eenvoudig meeschrijven aan de theatergeschiedenis op de Theaterencyclopedie. Hiervoor moet u ingelogd zijn op uw eigen account. Door eenmalig te registreren maakt u een eigen account aan. Helpt u mee de Theaterencyclopedie compleet te maken?

Fondsen en Partners