Karim Traïdia

Uit TheaterEncyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Karim Traïdia (1949) is een Algerijns-Nederlands filmregisseur, broer van acteur Hakim Traïdia.

Hij studeerde sociologie in Parijs en verhuisde in 1979 naar Nederland. In 1991 voltooide hij zijn opleiding aan de Nederlandse Film en Televisie Academie van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten.

Theater/Dans

Een alfabetisch overzicht van de voorstellingen die in première zijn gebracht en waarin hij is opgetreden en voorzover geregistreerd in de Productiedatabase

Idem de voorstellingen die hij heeft geregisseerd

Idem de voorstellingen waarbij hij de dramaturgie deed

Idem de voorstellingen waarbij hij geregistreerd werd als auteur

Idem voor de bewerkingen van bestaande teksten en stukken

Idem voor de vertaling

Filmografie

  • 2007 - Avondboot
  • 2005 - Eilandgasten
  • 2000 - Diseurs de Vérité
  • 1998 - De Poolse bruid
  • 1996 - Exil
  • 1993 - Aischa
  • 1991 - De Onmacht

Bronnen


Schrijf mee!

Wilt u deze pagina bewerken, corrigeren of aanvullen?

Iedereen kan eenvoudig meeschrijven aan de theatergeschiedenis op de Theaterencyclopedie. Hiervoor moet u ingelogd zijn op uw eigen account. Door eenmalig te registreren maakt u een eigen account aan. Helpt u mee de Theaterencyclopedie compleet te maken?

Fondsen en Partners