Kaaitheater

Uit TheaterEncyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Unknown.png
NaamKaaitheater
DisciplineToneel, Dans, Muziektheater

Informatie

Het Kaaitheater is de naam van een Brussels en internationaal kunstencentrum, al meer dan vijfendertig jaar toonaangevend in theater, dans, muziek en performance. Een aantal kunstenaars en gezelschappen is sinds jaar en dag nauw verbonden met het Kaaitheater: Anne Teresa De Keersmaeker & Rosas VZW, Jan Decorte, Jan Lauwers & Needcompany, Meg Stuart & Damaged Goods, tg STAN…; uit het buitenland Jérôme Bel, Raimund Hoghe, Toneelgroep Amsterdam, Jonathan Burrows, Nature Theater of Oklahoma e.a.

Het Kaaitheater presenteert ieder seizoen ongeveer 75 producties, op twee locaties in de Brusselse kanaalzone: het Kaaitheater en de Kaaistudio’s.

Voorstellingen

Een alfabetische overzicht van de voorstellingen die onder de naam van dit centum al of niet in samenwerking met andere nationale en internationale theaterorganisaties in Nederland te zien zijn geweest, voorzover geregistreerd in de Productiedatabase.

Bronnen


Schrijf mee!

Wilt u deze pagina bewerken, corrigeren of aanvullen?

Iedereen kan eenvoudig meeschrijven aan de theatergeschiedenis op de Theaterencyclopedie. Hiervoor moet u ingelogd zijn op uw eigen account. Door eenmalig te registreren maakt u een eigen account aan. Helpt u mee de Theaterencyclopedie compleet te maken?

Fondsen en Partners