Het Lab

Uit TheaterEncyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Unknown.png
NaamHet Lab
 Website

Informatie

Het Lab, jeugdtheaterwerkplaats in Utrecht, ondersteunt jonge theatermakers. Regisseurs, choreografen, maar ook acteurs of vormgevers. Het Lab helpt innovatieve, geëngageerde theatermakers hun eigen, volwassen dromen en gedachten toegankelijk te maken voor een publiek van kinderen en jongeren. Binnen Het Lab ontwikkelen we studioprojecten en werkplaatsproducties, workshops, en projecten met studenten van kunstvakopleidingen. Middels coaching op artistiek, productioneel en zakelijk gebied wil Het Lab een brug slaan tussen de vakopleidingen en de praktijk van de professionele dans- en theaterpraktijk.

Het Lab is onderdeel van Stichting De Berenkuil, in 1999 in het leven geroepen op initiatief van de Stadsschouwburg Utrecht en de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, faculteit Theater.

Voorstellingen

Een alfabetisch overzicht van de voorstellingen die onder de naam van deze werkplaats in première zijn gebracht en voor zover geregistreerd in de Productiedatabase

Bronnen


Schrijf mee!

Wilt u deze pagina bewerken, corrigeren of aanvullen?

Iedereen kan eenvoudig meeschrijven aan de theatergeschiedenis op de Theaterencyclopedie. Hiervoor moet u ingelogd zijn op uw eigen account. Door eenmalig te registreren maakt u een eigen account aan. Helpt u mee de Theaterencyclopedie compleet te maken?

Fondsen en Partners