Fuad Hassen

Uit TheaterEncyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

NAAM: Fuad Hassen
LAND: Nederland

Biografie

Fuad is geboren in 1981 te Asmara, Eritrea. Op 5-jarige leeftijd is hij naar Nederland verhuisd tezamen met zijn moeder en broertje.

Na diverse opleidingen en baantjes te hebben gehad besloot hij om de gok te wagen en stand-up comedy te proberen. Op 11 juni 2006 ging hij voor het eerst stand-uppen tijdens de Open Mic-avond van het Comedy Café in Amsterdam.

In 2008 meldde Fuad zich aan voor de Culture Comedy Award en ging er vandoor met zowel de jury- als publieksprijs. Fuad is een energieke persoonlijkheid die met duidelijk veel plezier en gemak op het podium staat. In z’n act heeft hij het vaak over de kleine dingen des levens.

Theater/Dans

Voor een overzicht zie: Voorstellingen

Film

TV

Overig

Trivia

In zijn eigen woonplaats is hij onder andere bekend als de host van Hiphop in Duketown, hét hiphopfestival van Den Bosch. Ook is hij oprichter en MC van de comedyclub van Den Bosch: Punchline! Comedy Club.

Externe Links

Officiële website van Fuad Hassen

Website TVB Theaterproducties

Bronnen

Schrijf mee!

Wilt u deze pagina bewerken, corrigeren of aanvullen?

Iedereen kan eenvoudig meeschrijven aan de theatergeschiedenis op de Theaterencyclopedie. Hiervoor moet u ingelogd zijn op uw eigen account. Door eenmalig te registreren maakt u een eigen account aan. Helpt u mee de Theaterencyclopedie compleet te maken?

Fondsen en Partners