Cie. Woest

Uit TheaterEncyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Unknown.png
NaamCie. Woest
Latere naamWoest
DisciplineDans
TrefwoordenStraattheater, Jeugdtheater
 Website

Informatie

Cie. Woest is de naam van een Nederlandse straat- en locatietheater groep een respectabele aanhang die de de voorbije jaren werd opgebouwd door danseressen Manon Avermaete en Paulien Truijen, wat niet zo evident is voor een collectief dat uitdrukkelijk vertrekt vanuit danstheater. De harde stoeptegels, de onvoorspelbaarheid van het weer én van het publiek konden hen er niet van weerhouden om precies datgene te doen wat ze ook in een dansstudio zouden doen: pittige choreografieën vol vloer- en partnerwerk en de nodige fysieke risico’s. Halsbrekend danstheater met een vleugje surrealisme, dat werd hun handelsmerk. De buitenwereld als één groot podium en oneindige bron van inspiratie.

Voorstellingen (archief)

Een overzicht van de voorstelling die onder deze naam als producent in première is gebracht en voor zover geregistreerd in de Productiedatabase

Bronnen


Schrijf mee!

Wilt u deze pagina bewerken, corrigeren of aanvullen?

Iedereen kan eenvoudig meeschrijven aan de theatergeschiedenis op de Theaterencyclopedie. Hiervoor moet u ingelogd zijn op uw eigen account. Door eenmalig te registreren maakt u een eigen account aan. Helpt u mee de Theaterencyclopedie compleet te maken?

Fondsen en Partners