2move Dance Company

Uit TheaterEncyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Unknown.png
Naam2move Dance Company
DisciplineDans
TrefwoordenModerne dans, Performance

Informatie

2move Dance Company is een Nederland moderne dansgezelschap, opgericht door Kevin Polak en Miquel de Jong; twee dansers die hun sporen ruimschoots hebben verdiend op internationaal niveau.

Het gezelschap richt zich op al diegenen die geen idee hebben wat moderne dans eigenlijk is, of denken "dat is moeilijk". Voor al diegenen die graag door de choreograaf persoonlijk uitgelegd krijgen waar zijn choreografie over gaat, wat hun inspiratie is, wie ze zijn. Voor al die doorgewinterde dansliefhebbers die graag van diversiteit houden en/of hoge kwaliteit dans.

Het concept van 2moveDanceCompany is geboren vanuit de behoefte van (jong) getalenteerde choreografen om zich puur te concentreren op het creëren van nieuw werk zonder bezig te zijn met administratie, publiciteit, subsidie of productiekosten en zorgen.

Voorstellingen

Een alfabetisch overzicht van de voorstellingen die onder de naam van dit gezelschap als producent in première zijn gebracht en voor zover geregistreerd in de Productiedatabase

Bronnen


Schrijf mee!

Wilt u deze pagina bewerken, corrigeren of aanvullen?

Iedereen kan eenvoudig meeschrijven aan de theatergeschiedenis op de Theaterencyclopedie. Hiervoor moet u ingelogd zijn op uw eigen account. Door eenmalig te registreren maakt u een eigen account aan. Helpt u mee de Theaterencyclopedie compleet te maken?

Fondsen en Partners