2daPoint

Uit TheaterEncyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Unknown.png
Naam2daPoint
DisciplineDans
TrefwoordenModerne dans, Ballet, Hiphop, Breakdance
 Website

Informatie

2daPoint is de naam van een dansgezelschap dat het theater naar jongeren brengt en jongeren buiten de scholen in aanraking brengt met theater onder het motto een “Massive Movement”. De beide oprichters zijn Andy Ninvalle en Janine Schott; zij gebruiken hun passie, dans, om jonge mensen te binden en te boeien. Door jongeren te binden kunnen ze maatschappelijke thema's bespreekbaar maken door middel van theater. Andy en Janine traden in 2000 voor het eerst met zijn tweeën op als 2daPoint. 2daPoint is sindsdien uitgegroeid tot een grote beweging oftewel een Massive Movement van dansers uit Hong Kong, Guyana, Nederland, de Kaap Verdische Eilanden en Nieuw- Zeeland.

Voorstellingen

Een alfabetisch overzicht van de voorstellingen die onder de naam van deze organisatie als producent in première zijn gebracht en voor zover geregistreerd in de Productiedatabase

Bronnen


Schrijf mee!

Wilt u deze pagina bewerken, corrigeren of aanvullen?

Iedereen kan eenvoudig meeschrijven aan de theatergeschiedenis op de Theaterencyclopedie. Hiervoor moet u ingelogd zijn op uw eigen account. Door eenmalig te registreren maakt u een eigen account aan. Helpt u mee de Theaterencyclopedie compleet te maken?

Fondsen en Partners