't Woud Ensemble

Uit TheaterEncyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Unknown.png
Naam't Woud Ensemble

Informatie

't Woud Ensemble is de naam van een Nederland toneelgezelschap dat werd opgericht in 2005 door de Nederlandse acteurs Margien van Doesen en Jos van Hulst. Het gezelschap speelt repertoire-voorstellingen op locatie, voornamelijk in de buitenlucht. Door repertoiretoneel middenin de samenleving te plaatsen, willen ze mensen verleiden naar toneel te gaan. De artistieke kern van ’t Woud Ensemble bestaat vanaf september 2013 uit Margien van Doesen en Mart–Jan Zegers. ’t Woud Ensemble heeft een traditie opgebouwd als het gaat om Russische klassiekers.

Voorstellingen

Een alfabetisch overzicht van de voorstellingen die onder de naam van dit gezelschap als producent in première zijn gebracht, al of niet in samenwerking met andere theaterorganisaties en voor zover geregistreerd in de Productiedatabase

Bronnen


Schrijf mee!

Wilt u deze pagina bewerken, corrigeren of aanvullen?

Iedereen kan eenvoudig meeschrijven aan de theatergeschiedenis op de Theaterencyclopedie. Hiervoor moet u ingelogd zijn op uw eigen account. Door eenmalig te registreren maakt u een eigen account aan. Helpt u mee de Theaterencyclopedie compleet te maken?

Fondsen en Partners